Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, te verbeteren, om het gebruik van sociale media mogelijk te maken en informatie van derden te tonen. 

Sluiten

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, te verbeteren, om het gebruik van sociale media mogelijk te maken en informatie van derden te tonen. 

Sluiten

Rail OK is dé expert op gebied van railgebonden lassen. Of het nu gaat om reparatie van een bestaand spoor of advies over een nieuw aan te leggen railconstructie, Rail OK biedt klanten ondersteuning op maat. 
 
Rail OK weet op basis van jarenlange ervaring en de opgebouwde deskundigheid wat er nodig is om het werk tijdig en op juiste wijze te realiseren. Rail OK kent de context waarbinnen gewerkt wordt, weet welke invloed de laswerkzaamheden op het totale project hebben en werkt van daaruit naar een oplossing toe.

Samen met de klant achterhaalt Rail OK oorzaken van bestaande problemen, lost deze op, analyseert wat er nodig is om klachten in de toekomst te voorkomen en verstrekt een passend advies. Een totaalpakket dat bijdraagt aan een kwalitatief hoogwaardige las en een veilig berijdbare railconstructie.

kwaliteit

Rail OK garandeert een hoge kwaliteit voor al zijn producten en diensten waarmee de klanten worden voorzien met een scala aan vaardigheden die hun verwachtingen zal overtreffen.

Om deze kwaliteit te bereiken is Rail OK continu bezig met het verbeteren van ons beheerssysteem, het bevorderen van goede communicatie, het prioriteren van de planning en integratie van kwaliteit, veiligheid en het milieu en het inspireren van onze lassers om optimaal te presteren.


deskundigheid

Door onze jarenlange ervaring kan Rail OK met de klant meedenken bij belangrijke lastechnische beslissingen. Zorgvuldigheid en klantgerichtheid staan voorop.

Onze medewerkers zijn professionals met ruime ervaring in lastechnische dienstverlening. Door onze samenwerking met producenten van oa railsystemen zijn wij in staat om de klant het juiste advies te geven.

Flexibiliteit

Voor veel van onze klanten zijn wij de flexibele schil. De voordelen voor de  klant zijn dat tijdelijke pieken tijdens verlof en ziekte snel en efficiënt kunnen worden opgevangen; er voor een project de benodigde expertise ingehuurd kan worden; onze medewerkers direct aan de slag kunnen; er minder risico’s zijn in tijd van recessie.


veiligheid

Rail OK houdt zich strikt aan het opvolgen van de regelgeving en veiligheid. Het bewustzijn van de regels en risico’s waarmee we te maken hebben en het beheersen daarvan is een continu belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. Als we niet veilig kunnen werken dan werken we niet en daar is absoluut geen discussie over mogelijk.

Maak kennis met railok

© RailOK B.V. 2023  |  ontwerp en realisatie:  Janine Ontwerpt