Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, te verbeteren, om het gebruik van sociale media mogelijk te maken en informatie van derden te tonen. 

Sluiten

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, te verbeteren, om het gebruik van sociale media mogelijk te maken en informatie van derden te tonen. 

Sluiten

raillasaanhanger

Voor het uitvoeren van werkzaamheden in het spoor en de slechte bereikbaarheid van de werkplekken hebben wij een 5-tal raillasaanhangers die over het spoor kunnen rijden. Deze aanhangers kunnen gebruikt worden voor het maken van Thermietlassen en lijmlassen. Een aantal van deze aanhangers zijn door ontwikkeld en met een 380V/22KVA generator aan boord geschikt voor bekistlassen en oplassen.

Ook voor het uitvoeren van inspecties en het sneeuwvrij maken van het spoor kunnen deze aanhangers worden ingezet.

In de tram en metro en industrie worden de aanhangers gebruikt als generator voor het maken van bekistlassen.

Slijpmachines

Bestemd om stomplassen, loopvlakken, spoorstaafafrondingen en kop-zijvlakken van normale spoorstaven in contour of vlak te slijpen.

Een wisselslijpmachine wordt gebruikt voor het verwijderen van braamvorming en het herprofileren van wissels en tongbewegingen

Meetrei

De RAILPROF is een meetinstrument voor het nauwkeurig meten van longitudinale railgeometrie in zowel vertikale als horizontale richting over een lengte van 1000 mm, bij een omgevingstemperatuur tussen -5 ºC en +40 ºC (PDA 0 ºC - +40 ºC). De metingen worden uitgevoerd door twee contactloze sensoren binnen de behuizing van de RAILPROF, welke worden voortbewogen via een stappenmotor. Elke 5 mm wordt een meting gedaan. De meetnauwkeurigheid bedraagt +/- 0.03 mm bij afwijkingen tot +/- 0.5 mm ten opzichte van een rechte lijn tussen het eerste en laatste meetpunt. Voor grotere afwijkingen is de nauwkeurigheid 5 % van de meetwaarde tot een afwijking van ongeveer 1.5 mm.

Smartweldjet

Voorverwarmbrander voor het voorverwarmen en drogen van de spooruiteinden en het volledige gietsysteem voor het uitvoeren van exothermisch laswerk

Bekistlasbus

Deze bus wordt ingezet bij het uitvoeren van werkzaamheden bij tram, metro, industrie en kraanbanen waarbij een goede bereikbaarheid is via de weg.  De bus is voorzien van een eigen stroombron 380V/22KVA.

Maak kennis met railok

© RailOK B.V. 2023  |  ontwerp en realisatie:  Janine Ontwerpt